Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Laatste van De Oefenstof Database
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #21765
V.V. Cabauw, de voetbalvereniging met een regionaal karakter, zoekt per direct een trainer/coach (m/v) voor de Meisjes ’019-1 junioren.

Wij zoeken een trainer/coach die de individuele speelsters alsook het team op training -en wedstrijddagen via een positieve stimulerende coaching verder kan ontwikkelen.

Onze kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en heeft een samenwerkingsgerichte instelling binnen onze vereniging in het algemeen en onze bloeiende meisjes afdeling in het bijzonder.

Aantoonbare ervaring in voetbal trainen/coachen is gewenst. Voor de te verrichten werkzaamheden wordt in overleg een passende vergoeding beschikbaar gesteld. Een VOG-verklaring zal een vereiste zijn bij aanstelling.

Geïnteresseerde kandidaten met rood-witte aspiraties kunnen voor nadere informatie en/of sollicitatie (met CV) contact opnemen met voorzitter Ton van Beek. Hij is te bereiken onder telefoonnummer 06-83659619, e-mail: voorzitter@vvcabauw.nl

Bezoek voor nadere informatie over de club ook onze website: http://www.vvcabauw.nl of onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/VvCabauw en twitter
https://twitter.com/vvcabauw1958
Club
Cabauw, vv
Datum geplaatst
9 Oktober 2019, 14:14
Geplaatst door
Leeftijd
A-Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Vrouwen/Meisjes
Regio
Zuid-Holland
Periode
Per Direct
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature